ESTAT DE LA INFERMERIA PERICA

El primer equip del RCD Espanyol ha tornat aquest dimarts a la feina després de dos dies de descans amb diverses novetats. D’una banda, Diego López no ha participat en l’entrenament vespertí per culpa d’una bursitis al genoll dret que li ha impedit exercitar-se amb els seus companys.

Marc Navarro, en canvi, ha treballat al marge sota la supervisió d’un dels recuperadors físics de la plantilla. Navarro es va perdre l’últim partit per un lesió davant el R. Madrid i de la seva evolució en els pròxims dies dependrà si pot jugar o no contra l’Osasuna.

Finalment, Víctor Sánchez, que ha realitzat part del seu treball sobre el terreny de joc, i Leo Baptistao segueixen amb els seus respectius plans de recuperació.

Font de la notícia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order