GALLEGO: ‘CAL FER UN PAS MÉS EN EL JOC’

L’Espanyol B va aconseguir una valuosa victòria davant l’AE Prat, un rival directe en la classificació. El filial, de nou, va viure diferents situacions adverses (gol en contra, penal a favor no assenyalat …), però va ser capaç de superar a un rival que va plantejar moltes dificultats. “Crec que l’equip va fer una feina molt bona per les dificultats que va plantejar el rival. El Prat va aconseguir avançar-se al marcador, va aturar el joc contínuament sense que li traguessin targetes i això li va permetre seguir generant aquest tipus d’accions. És un equip expert i la seva idea era desquiciar-nos, no deixar-nos que circulés la pilota i l’àrbitre ho va permetre. Sabíem que seria un partit molt difícil i, a més, van aconseguir posar-se per davant”, ha analitzat l’entrenador blanc-i-blau, David Gallego.

El tècnic espanyolista ha remarcat que “em trec el barret per l’actitud, el compromís i el treball. Els primers que donen exemple són Roca i Melendo que acaben fatigadíssims i els altres els segueixen “. Gallego ha reconegut que “no crec que hagi estat el nostre millor partit a la iniciació, però l’equip va competir. No vam estar fluids en la iniciació però sí en altres facetes. Ficar-li tres gols al Prat no és fàcil i, a més, els hem vam guanyar el goal average. Estic content amb el compromís, amb la forma de competir, però cal fer un pas més en el joc”.

Font de la notícia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order