GERARD: “TREBALLEM PER TREURE UN BON RESULTAT”

La plantilla blanc-i-blava treballa amb l’objectiu d’aconseguir un resultat positiu al Santiago Bernabéu, un dels camps més difícils del campionat, com recorda el davanter català Gerard Moreno. El ‘7’ espanyolista, que sap el que és marcar allà, assegura que a l’Espanyol li espera un partit molt complicat, però ha matisat que l’equip sortirà amb “tota la confiança per intentar aconseguir un bon resultat”.

“Per a tots els que estem en el camp és un partit molt complicat. Ens enfrontem a un rival que compta amb els millors jugadors i en un dels millors estadis del món: serà molt difícil. No obstant això, sortirem amb confiança per intentar aconseguir un bon resultat “, ha declarat. Gerard ha afegit que la plantilla treballa “per intentar aconseguir un bon resultat encara que sabem que és un camp difícil. El Real Madrid és el líder encara que compta amb dos partits menys. De tota manera, el nostre objectiu és sortir dissabte amb les millors armes per treure un bon resultat. Si estem fent un bon partit, estarem gaudint. No hem de tenir por i cal sortir amb confiança a jugar per fer-ho el millor possible. Si el resultat és bo, gaudirem segur”.

L’atacant ha destacat l’enorme potencial que té la plantilla madridista i ha assegurat que el R. Madrid “no té titulars ni suplents; té una plantilla molt àmplia. Poseu a qui posi al camp, serà un partit molt difícil”. En aquest sentit, Gerard ha reconegut que li agradaria tornar a marcar tot i que ha matisat que “tant de bo marqui per donar punts a l’equip. Si no puc marcar, que l’equip sumi tot i que, és clar, que si marqués al Bernabéu seria una doble alegria”.

Finalment, el davanter ha reconegut que a l’Espanyol li espera un calendari “difícil”, però assegura que confia en la plantilla. “Pensem en el dia a dia, en la jornada que tenim. Ja tindrem temps de pensar en el que toqui. Cal anar partit a partit i aquesta serà la clau. Si volem seguir en una bona dinàmica i amb bones sensacions, només podem pensar en el dissabte”.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order