MADRID-RCDE: RES A PERDRE AL BERNABÉU

L’Espanyol arriba al Bernabéu després de la derrota a casa davant la Reial Societat i ho fa recuperant a una peça clau a l’equip com es Piatti, hi també ho fa amb la llosa de portar 21 anys sense guanyar al camp del Madrid.

No sembla fàcil que aquest any es trenqui aquesta ratxa, els de Zidane son líders del campionat inclús amb dos partits menys, però el que si es innegociable es l’actitud que demanen al equip i que esperem veure avui sobte la gespa de l’estadi Santiago Bernabéu.

Res es impossible i els nostres aquesta temporada ja han demostrat que son capaços de tot a qualsevol camp. Quique també ha recuperat Pape Diop, amb el que guanyarem consistència i potencia al centre del camp. Zidane ha deixat fora de la convocatòria homes importants com Navas, Modric o Benzema.

Al Santiago Bernabéu no tenim res a perdre i si molt a guanyar, l’equip es troba a quatre punts de la sisena plaça que dona bitllet a Europa i a ben segur l’equip ho lluitarà fins al final.

La llista de convocats de Quique es la formada pels següents homes: Roberto, Rubén Duarte, Víctor Álvarez, Óscar Duarte, Gerard, Salva Sevilla, Reyes, Caicedo, Aarón, Diego López, Jurado, David López, Hernán Pérez, Javi Fuego, Pablo Piatti, Pape Diop, Álvaro Vaázquez, Diego Reyes i Marc Roca

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order