PIATTI PREPARAT PER COMPETIR

Pablo Piatti podrà estar disponible, des del punt de vista mèdic, per competir aquest cap de setmana al Bernabéu. Les últimes proves de control que se li han practicat han determinat que el jugador podrà tornar a competir sempre que ho faci amb una protecció adequada a la zona cranial afectada. Cal recordar que el davanter de l’Espanyol va patir una fissura, per un xoc fortuït amb un rival, en l’os temporal del crani durant el partit davant el Màlaga. El futbolista, que va poder acabar el partit, només va notar molèsties hores després, en arribar a Barcelona. Des de llavors ha seguit unes pautes de treball molt determinades. Primer, amb unes jornades d’entrenament individual molt suau i específic i, durant els últims dies, incrementant el ritme i fent servir una protecció cranial que li ha permès exercitar-se amb normalitat.

Més o menys això mateix li passa a José Antonio Reyes que dimarts passat va acabar l’entrenament amb una fissura al quart metacarpià de la mà dreta. En les últimes hores s’ha exercitat amb una protecció, que és la que li permet poder competir de manera oficial i estar a disposició del cos tècnic.

 

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order