PUNT INSUFICIENT PEL FEMENÍ (1-1)

El primer equip Femení del RCD Espanyol no va poder complir l’objectiu i aconseguir els tres punts en joc per tal d’allunyar-se de la zona compromesa de la classificació. Un gol matiner de Luana va posar el partit de cara per a l’equip de Luismi Marín que va saber desactivar les seves rivals, però l’empat de les visitants al segon temps va tirar per terra la feina feta i va deixar un final de partit obert que va poder decantar-se a favor de qualsevol dels dos equips.

El Femení va sortir molt endollat en l’inici del partit i quan no s’havia ni complert el primer minut de joc, les blanc-i-blaves ja havien celebrat un gol. Va ser Luana l’encarregada de fer l’1-0 després d’avançar-se a les centrals aprofitant una centrada de Brenda per superar la sortida de Noelia en la primera acció del partit.

D’aquesta manera, la davantera espanyolista, aconseguia marcar el seu tercer gol consecutiu en els tres partits disputats amb la samarreta perica.

El gol va obligar al Tenerife a fer una passa endavant, però les jugadores de Marín no van voler recular i la lluita pel control del partit va disputar-se al mig del camp, alternant-se moments de domini d’un i altre equip.

El 2-0 va poder arribar en un servei de cantonada que Maria va rematar molt forçada des del segon pal i la pilota va marxar fora per poc.

Amb el pas dels minuts i especialment el tram final de la primera meitat, les de Marín van fer-se amb el control del joc i van rondar l’àrea rival en diverses ocasions encara que no van poder arrodonir les jugades amb accions clares de perill.

El segon temps es va encetar amb polèmica per una falta a Elba al límit de la frontal de l’àrea, les jugadores espanyolistes van protestar un possible penal però l’àrbitre no ho va considerar així.

Malauradament, arribarien més males notícies per a les periques, i en una jugada molt embolicada dins l’àrea després d’un córner, arribaria el gol de l’empat amb un xut que de Sílvia Doblado que es va filtrar entre un bosc de cames davant de Mimi.

El gol va fer mal a les jugadores de Marín i les tinerfenyes ho van aprofitar per fer diversos acostaments que van portar perill a la porteria de Mimi. La portera perica va tornar a ser providencial per mantenir l’empat al marcador en una gran aturada després d’una rematada d’Ana quan estava a punt de significar l’1-2.

El partit es va tornar equilibrar i, amb un mig del camp trencat, es van viure uns instants finals d’anades i vingudes a banda i banda, però sense que cap dels conjunts aconseguís desfer l’empat.

Font de la notícia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order