REFORÇADES

El primer equip femení del RCD Espanyol no va poder puntuar davant el líder tot i que el conjunt de Luismi Marín va lluitar i va oferir una bona imatge davant el millor equip de la competició. El tècnic espanyolista confia que el les jugadores mantinguin aquesta línia.

“És possible que, moralment, ens puguem fer una mica més forts encara que l’important és sumar punts. Dissabte no vam poder i davant vam tenir al millor equip de la lliga. Moralment ens pot donar una mica més i també ser conscients que podem competir amb qualsevol”, ha declarat.

En aquest sentit, ha remarcat que “crec que estem agafant confiança des de fa setmanes. Vam empatar amb l’Athletic i el València, vam tenir la mala sort de l’Oyarzun, però hem competit davant els equips de dalt. Hem de ser conscients que podem competir davant qualsevol rival”.

Sobre el debut de les noves futbolistes Dulce i Luana ha explicat que “són bones jugadores. Dulce té molta visió de passi i Luana viu del gol. És una jugadora d’àrea i no ha pogut començar amb millor peu”.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order