TRES PUNTS IMPRESCINDIBLES

Sumar de tres en tres s’ha convertit pràcticament en una obligació per al primer equip femení del RCD Espanyol si no vol viure un final de campionat complicat. La primera oportunitat arriba aquest diumenge coincidint amb la visita del UDG Tenerife Egatesa (Ciutat Esportiva Dani Jarque, 12.30 h). Després de dos bons partits contra l’Atlètico de Madrid i al Levante toca traduir les bones sensacions en resultats positius.

“Els tres punts per a nosaltres són imprescindibles. Hem jugat dos bons partits contra l’Atlètico de Madrid i el Levante, però ara hem de confirmar les bones sensacions; no podem deixar escapar més punts. Tots els partits que queden fins a final de temporada són finals i aquest diumenge hem de guanyar. Juguem en el nostre camp, davant la nostra afició i no podem deixar escapar més punts de la Ciutat Esportiva. Seria molt perillós arribar al tram final amb la necessitat imperiosa de puntuar i, per tant, hem d’intentar sortir de la zona baixa com més aviat millor”, ha explicat l’entrenador blanc-i-blau, Luis Miguel Marín.

Luismi Marín ha reconegut que l’última derrota contra el Llevant va ser dura “perquè pensàvem que podríem puntuar. Hem millorat, però els resultats no ens han acompanyat fins al moment i la situació en la classificació no és massa bona. Cal competir, però també cal guanyar. Espero que no ens pugui la pressió i siguem capaços d’aconseguir un resultat positiu”.

Del UDG Tenerife Egatesa ha avisat que és un rival “rocós”. “El Tenerife té les idees molt clares, sap perfectament a què juga i té un grup de futbolistes que sempre rendeixen a un nivell molt alt. Serà molt complicat aconseguir els tres punts aquest diumenge i caldrà lluitar al màxim. Fora de casa és veritat que no han aconseguit molt bons resultats, però és un equip que sempre competeix i planta cara. Haurem d’esforçar-nos molt per aconseguir la victòria”, ha finalitzat.

Font de la notícia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order