VICTÒRIA VITAL AMB REMUNTADA (3-1)

El filial de David Gallego va aconseguir una important victòria davant l’AE Prat en un partit intens. Els blanc-i- blaus es van veure obligats a remuntar el gol en contra aconseguit per Poves. L’equip espanyolista va lluitar, va patir i va superar un adversari que va acabar pagant car els seus errors defensius. Rufo, en el primer temps, i Antonio Cristian i Bermejo, en el segon, van ser els golejadors perics.

Amb els reforços de Melendo i Marc Roca, el filial del RCD Espanyol es va trobar el partit previst per David Gallego en els dies previs. El Prat va aplicar la màxima intensitat amb constants faltes i un entramat defensiu difícil de superar per als locals. L’Espanyol B tenia la possessió, però no trobava la manera de contactar amb els seus referents ofensius, mentre el seu rival semblava sentir-se molt còmode sobre el terreny de joc. Els visitants, ben assentats en defensa, van treure molt profit de l’estratègia i, després d’una segona jugada, Poves va inaugurar el marcador.

El filial, un cop més, estava obligat a remuntar un marcador advers. Li va costar agafar el ritme als espanyolistes fins que Rufo va aconseguir empatar després d’una bona combinació dels pericos. Després del gol, els de David Gallego van donar un pas endavant i van començar a generar una mica més de joc. Espectacular va estar Óscar Melendo qui, després d’un eslàlom de 50 metres, va acabar empès a l’àrea visitant sense que l’àrbitre assenyalés la pena màxima.

Tots dos contendents van continuar assumint els seus rols després del descans. Els visitants seguien deixant molt pocs espais a un filial que tocava sense problemes en l’inici de la jugada, però que en camp contrari no era capaç de connectar amb perill. És més, el primer avís seriós en el segon temps el va donar Poves amb un xut dins l’àrea que va atrapar Andrés amb seguretat. Va respondre Bermejo amb una vaselina que va acabar estavellant-se en la part superior del travesser.

No acabava de trobar-se còmode al filial, però els de Gallego van demostrar que tenen recursos i Antonio Cristian va aconseguir el segon del partit en rematar de cap un córner des del costat dret. El partit va entrar en el moment clau amb avantatge espanyolista, però amb certa incertesa pel resultat. No obstant això, Bermejo va aplanar el camí cap a la victòria en aprofitar un regal de Lario. L’internacional sub-19 va aguantar davant les entrades visitants i va superar a Toni amb mestria per certificar un nou triomf perico davant un rival directe.

Font de la notícia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order