AARÓN: ‘ESTIC VIVINT UN SOMNI’

Només té 19 anys, però sembla que porti tota la seva vida a jugant a Primera Divisió. Aarón Martín és una de les grans sorpreses de la temporada i un dels futbolistes més regulars del conjunt blanc-i-blau. El defensa reconeix que està vivint un somni i que està aprenent molt dels seus companys.

“Només tinc 19 anys. Vaig començar la temporada sent jugador del filial i ara estic al primer equip. Estic vivint un somni i és un any d’aprenentatge en el que tinc l’oportunitat d’estar al costat de grans jugadors”, ha declarat. El lateral ha apuntat que sent còmode i amb confiança. “Em veig amb la confiança de fer coses i em sento còmode. Jugar amb aquests futbolistes m’ajuda a ser millor”. Precisament, Aarón ha destacat el suport que ha rebut dels seus companys des que va començar a entrenar amb el primer equip. “Per sort tinc uns grans companys, que m’estan donant molt de suport i m’estan donant molt d’afecte”, ha remarcat. El defensa assegura que intenta aïllar-se dels elogis i que només pensa “en fer-ho el millor possible i ajudar l’equip; no penso en els elogis”.

Preguntat sobre l’equip, Aarón ha indicat que “cal anar partit a partit i veurem amb el temps si arribem a Europa” i ha afegit que no li sorprèn el rendiment de l’equip. “Des pretemporada es va veure que hi havia un gran ambient i que faríem un gran any”, ha subratllat.

Finalment, ha declarat que és una alegria “que hi hagi més companys del filial jugant amb el primer equip” i ha afegit que en el futur “pot ser que altres companys del filial tinguin la seva oportunitat.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order