ACORD AMB FOOTBALLAIM

El RCD Espanyol ha tancat un acord amb FootballAim, una aplicació que permet dissenyar, planificar i controlar totes les necessitats d’un club de futbol, els seus entrenadors i jugadors. Aquesta eina compta amb quatre seccions per a solucionar tots els problemes que es plantegen a un club de futbol i a tots els seus membres.

L’acord inclou 35 llicències completes per al RCD Espanyol durant les properes cinc temporades. El club també ha col·laborat en el desenvolupament del vessant relacionada amb la captació. El futbol base podrà crear una base de dades gràcies a la qual podrà recollir informació sobre jugadors, entrenaments o rivals.

FootballAim es defineix com una plataforma líder de gestió esportiva que compta amb eines simples i potents per facilitar la feina tant d’aficionats com professionals. A més, permet seguir l’evolució dels jugadors i equips per millorar el seu rendiment i preparar els esdeveniments que es desenvolupin durant la temporada.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order