CAMPIONES!

El futbol base del futbol femení ha donat la primera alegria de la temporada a l’espanyolisme. L’Aleví s’ha proclamat campió de lliga després de derrotar el Mercantil per 2-4 gràcies als gols de Marino, María, Iris i Nayara El triomf de les blanc-i-blaves combinada amb la derrota del seu perseguidor, el FC Barcelona, ha permès a les espanyolistes guanyar la lliga a falta d’una jornada per al final.

L’equip que dirigeix Àlex Gassó ha realitzat una temporada pràcticament perfecta. Les blanc-i-blaves han guanyat 18 dels 19 partits amb un balanç de 129 gols a favor i només 21 en contra. Felicitats, campiones!.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order