CELTA – ESPANYOL: EUROPA EN JOC

L’Espanyol juga avui a Balaídos un partit molt important en la lluita per Europa, els gallecs tenen un punt menys que els nostres en una setmana amb dos partits decisius, com el d’avui i el de dissabte al Madrigal contra el Vila-real.

L’objectiu del top10 marcat a principi de temporada sembla que s’aconseguirà sense massa problemes però es evident que l’equip vol lluitar per anar a Europa i per això es imprescindible rendir a bon nivell a Balaidos i el Madrigal.

Quique té clar que en el partit davant el Celta, “l’exigència serà màxima. Ells van entrar a Europa la temporada passada. És un rival que ens guanya en temps i en projecte. El Celta compta amb bones individualitats, amb un bon col·lectiu i amb una idea molt clara. Porta els partits al desgast. És un equip molt complet”, insisteix.

La llista és: V. Álvarez, O. Duarte, Gerard, Reyes, F. Caicedo, Aarón, Diego López, Jurado, David López, Javi López, Hernán Pérez, Javi Fuego, Pablo Piatti, P. Diop, A. Vázquez, D. Reyes, Andrés Prieto, Marc Roca, Melendo i Marc Navarro.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order