CRÒNICA DE LA INAUGURACIÓ I AGRAEÏMENTS DE PERICOS TARRAGONA

Desprès de moltes setmanes de feina d’organització, havia arribat el gran dia. Han estat setmanes molt intenses: reunions, trucades, whatsapps…

Buscar pressupostos, patrocinadors, pensar en idees, setmanes caòtiques però alhora molt màgiques perquè ha estat un honor i un plaer poder compartir tantes hores de feina amb la Pilar, la Sònia, la Natàlia i l’Óscar. I, sobretot, amb els autènticts responsables de tot això: el Toni, Franc, Carles i Jordi. Tot i la feinada que hem tingut aquest temps, veure la il.lusió amb la que fèieu les coses no té preu.

Arriba el gran día i 135 pericos ens reunim al restaurant Les Fonts de Can Sala. Un escenari preciós amb un tracte perfecte per a una nit màgica i inoblidable pera  molts  de nosaltres.

Des de Pericos de Tarragona volem agraïr de nou la presència de dirigents del RCD Espanyol com el senyor conseller delegat Ramón Robert, el senyor conseller de l’àrea social Alberto Ariza i el senyor delegat del club Jaume Martínez . Estimadíssim exjugadors del nostre equip com Iñaki Pérez i Moisés Hurtado i l’assistència de la presidenta de la Federació de Penyes Araceli Pérez. A més a més de la presidenta del Club Bàsquet Tarragona Loli Salas, als representants de l’Ajuntament com la regidora d’esports Elisa VedrinaRubén Viñuales. Menció i agraïment especial per a Josep Maria Andreu, president del Nàstic de Tarragona, Albiol, directiu del club tarragoní, que ens van regalar la seva presència en una nit tant especial.

També volia donar les gràcies de tot cor a les penyes que ens vau acompanyar. Moltíssimes gràcies per venir i per deixar-nos aprendre tant de vosaltres. I, per suposat, a La Curva que no falla mai i donen calor i color a cada partit, ensenyant als més petits que l’Espanyol és pura passió.

Per a mi, ha estat un honor poder ser el president d’aquesta gran familia. I vull donar les gràcies a tots els assistents per fer-me tan i tan feliç: veure a Tarragona tants peric@s junts i emocionats, fins i tot amb llàgrimes als ulls, no té preu. Així que MOLTES GRÀCIES, en majúscules, per fer realitat un somni d’un perico tarragoní.

Divendres va ser una nit màgica, que de ben segur que vam cometre algun error, però tot el que vam fer va ser de tot cor.

Durant el sopar, parlant amb Ramón Robert, Josep Maria Andreu i Araceli Pérez em van comentar la penya tant bonica que hem fet entre tots. Així que des d’aquí us volia transmetre la seva felicitació, per la manera com sentiu aquesta passió i el respecte en tot moment.

Moltíssimes gràcies a tots, als qui vau ser-hi i també als qui no vau poguer estar. A tots. Mai deixarem de creure, ni de somiar. Perquè somiar en gran significa aconseguir grans coses!

Moltes gràcies a tots, Per ser com sou, Per la vostra qualitat humana, Per fer de cada partit, una festa i Per regalar-nos una Nit tan màgica.

VISCA TARRAGONA!

VISCA L’ESPANYOL!

VISCA PERICOS DE TARRAGONA!

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order