D. LÓPEZ: ‘SEGUIREM LLUITANT PEL SETÈ LLOC’

L’Espanyol ha començat la setmana deixant enrere set dies complexos en què va haver d’afrontar tres partits, dos fora de casa. Quatre de nou punts possible “no és dolent”, segons ha comentat David López.

El migcampista català reconeix que “ha estat una setmana dura, complicada, amb partits exigents. Ens hem quedat amb un sabor agredolç, perquè potser podíem haver tret algun punt més, però, tot i els resultats que s’han donat, estem dins l’objectiu que ens hem marcat i seguim en la lluita per aconseguir la setena plaça”.

De la mateixa manera insisteix que “el nostre objectiu és quedar entre els deu primers, però seguim en una zona en la qual intentarem arribar a la setena plaça. Crec que hem de seguir treballant partit a partit per intentar arribar a aquest lloc. No hem de prendre-ho com una obligació perquè davant tenim a rivals que ja porten molts anys treballant junts i amb pressupostos superiors al nostre, però és una cosa que seguirem intentant cada setmana, entre altres coses perquè també volem superar els registres que vam aconseguir en la primera volta”.

David assegura que “només pensem en el següent partit” i recorda que “davant tindrem un rival perillós, en un bon moment de forma. Té bons jugadors i ha fet bons fitxatges. No serà fàcil però anirem a per tres punts”.

De Les Palmes argumenta que “és un equip que se sent incòmode quan no té la pilota, per això intentarem allunyar-los de la nostra porteria”.

Font de la notícia: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order