DERBI FEMENÍ AL MINI ESTADI

Jornada de derbi per al primer equip femení del RCD Espanyol. El conjunt blanc-i-blau que dirigeix Luismi Marín s’enfronta aquest dissabte al FC Barcelona (Mini Estadi, 16h), un dels candidats al títol i que compta, possiblement, amb la millor plantilla del campionat. Els espanyolistes intentaran obtenir un bon resultat per sortir de la zona complicada.

“Sabem el que ens espera el diumenge i tenim clar que és un partit en el qual tenim molt a guanyar i poc a perdre per les diferències existents. A priori i si mirem la classificació, ens enfrontem a un equip que és superior però no és la primera vegada que aconseguim un resultat positiu. Individualment compten amb les millors jugadores i està clar que serà complicat, però els partits s’han de jugar i anirem amb tot per intentar aconseguir alguna cosa positiva”, ha declarat.

Qüestionat per com pot influir la convocatòria de diverses jugadores amb la selecció espanyola, Marín ha comentat que “tenen una plantilla molt àmplia i compten amb molts recursos. No hauran pogut treballar aquesta setmana amb totes les jugadores, però segur que dissabte treuen al millor equip possible. Per tant, no vaig a donar-li moltes voltes”. Sobre el FC Barcelona, ha comentat que és un equip preparat “per atacar. Té algun punt feble i caldrà intentar fer-los mal. Estem treballant amb la intenció de preparar bé el partit i fer-ho el millor possible”. El tècnic blanc-i-blau considera que part de les opcions passen “per començar bé, aconseguir que passin els minuts i tractar de fer-los mal. Tenim il·lusió per competir i fer un bon partit”.

Font de la notícia: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order