DURA DERROTA DE L’ESPANYOL B (0-2)

L’Espanyol B no va poder superar al Villarreal B en un partit que es va decidir per l’encert de l’experimentat Carlos Martínez, autor dels dos gols visitants. El filial blanc-i-blau ho va intentar fins al final i va tenir opcions de retallar el seu desavantatge, però no hi va haver manera de superar l’entramat defensiu visitant. Per si fos poc, els de David Gallego van acabar jugant amb deu l’últim quart d’hora per l’expulsió de Marc Roca.

Des de l’inici va quedar clara la disposició de tots dos equips. El Villarreal B va sortir amb la idea de pressionar la sortida de pilota dels locals que, a poc a poc, van començar a carburar. No obstant això, quan el partit encara es trobava en una fase de tempteig, va aparèixer Carlos Martínez per avançar els visitants en aprofitar una passada a l’esquena de la defensa. Va ser un cop inesperat i el filial ho va acusar encara que Soria ho va intentar com sempre per la seva banda. El Villarreal B va buscar constantment la pilota en llarg i va tenir diverses opcions per ampliar el seu avantatge. Cada arribada dels castellonencs era sinònim de perill. I, en aquest context estrany de partit, Carlos Martínez va culminar una bona acció ofensiva visitant per aconseguir el segon.

Lluny d’enfonsar-se, l’Espanyol B ho va intentar. Els de David Gallego van començar a crear superioritats i a arribar amb més insistència a l’àrea de Cantero. Guille va començar a entrar més en joc i el davanter va disposar d’una magnífica oportunitat per escurçar distàncies, però la seva rematada va sortir desviada. Antonio Cristian i Álex López també van provar sort amb xuts llunyans amb mala intenció, però que no van trobar el camí del gol. En els minuts finals va emergir la figura d’Andrés Prieto, que va evitar el tercer visitant després aturar un xut d’Aitor Cantalapiedra.

El Villarreal B va frenar l’ímpetu blanc-i-blau després de la represa i durant els primers minuts va posar en bastants problemes als espanyolistes que van trigar una mica a assentar-se sobre el terreny de joc. Un xut de falta d’Álex va tornar a ficar als locals en el partit. Els de David Gallego van començar a generar una mica més de perill i, de nou, Guille va tenir un parell de bones opcions. Van insistir els blanc-i-blaus que, tot i el desavantatge, no es van rendir en cap moment. Bermejo, de cap, i Álex López, de falta, van estar a punt de marcar. El gol local semblava estar a prop, però tot es va torçar quan l’àrbitre va expulsar Marc Roca en una jugada que va semblar falta. Amb un menys puntuar es va convertir en una empresa gairebé impossible i l’Espanyol B va acabar encadenant la tercera derrota consecutiva.

Font de la noticia: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order