EL FILIAL JUGA AL RICO PÉREZ D’ALACANT

Bonic desplaçament el que li espera a l’Espanyol B aquesta jornada. El conjunt que entrena David Gallego viatja a terres alacantines per jugar aquest diumenge contra l’Hèrcules (Estadi Rico Pérez, 18h), un dels equips amb més història de la categoria. L’equip blanc-i-blau intentarà superar un rival confeccionat per lluitar per l’ascens i que es juga gran part de les seves opcions.

“És un club que conec bé perquè vaig jugar dues temporades al Hèrcules. Es troba a set punts de la promoció, però queden molts punts per jugar. Si hi ha un equip que pot guanyar tots els partits, és l’Hèrcules. És un rival que té un enorme potencial, que compta amb grans jugadors i que té l’impuls del nou entrenador. És veritat que estan esgotant les seves opcions i això pot ser una cosa que jugui al nostre favor o en contra”, ha declarat el tècnic espanyolista, David Gallego. En aquest context, el preparador perico ha apuntat que vol que el seu equip sigui “protagonista” i que mostri el seu nivell. “Volem ser protagonistes, tenir la pilota i que el rival generi poc. És veritat que l’Hèrcules és l’equip amb més potencial de la categoria per l’experiència dels seus jugadors, el nivell, el pressupost, el seu estadi… Crec que era el màxim favorit per guanyar la lliga i, per a nosaltres, és un rival i un camp que ens generen molta il·lusió. A hores d’ara potser estiguin una mica nerviosos i quan les coses no surten bé, la gent pressiona. Són factors que hem de tenir en compte perquè ens poden beneficiar”.

Gallego insisteix que “entrenem per ser millors que el rival. Intentem fer veure als jugadors quina és la línia i que creguin en ella. Si som capaços que es manifesti amb un resultat a favor, benvingut sigui. Lamentablement, al futbol hi ha situacions o dinàmiques en les que l’equip és millor que el rival i no guanya. Nosaltres analitzem el joc i la proposta i en funció del que generem. Diumenge passat vam generar molt de joc davant un rival molt tancat; no es pot reduir més a un rival. Va xutar una vegada a porta i es va endur els tres punts. L’equip està en una bona línia, però ens falta una mica de dosi d’atzar i encert. Si l’equip segueix competint així, arribarà la victòria”.

La llista és: Andrés, Rivas, Álex López, Glauder, Borja, Soria, Cristo, Pipa, Iago, Pibe, Lluís, Manchón, Mickael, Bermejo, Aitor, Danny, Guille A. Abdul i Rufo no podran jugar per lesió .

Font de la noticia: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order