EL FILIAL REP A L’ATLÈTICO SAGUNTINO A LA DANI JARQUE

El filial del RCD Espanyol torna a la Ciutat Esportiva Dani Jarque després de dos desplaçaments consecutius. El conjunt dirigit per David Gallego rep aquest diumenge, a partir de les 12h, a l’Atlètico Saguntino, un rival molt complicat per les seves característiques i que a la primera volta va derrotar clarament als espanyolistes. L’equip blanc-i-blau intentarà mantenir la bona ratxa de resultats a casa i allunyar-se dels llocs perillosos.

“El nostre pitjor partit aquesta temporada va ser en el seu camp, però també cal tenir en compte que les característiques aquest diumenge són diferents. És un partit que hem assenyalat des de la derrota de la primera volta. Espero que l’equip segueixi en la mateixa línia, que competeixi, que sigui incòmode i que demostri que la derrota va ser un accident”, ha analitzat el tècnic blanc-i-blau, David Gallego. En aquest sentit, l’entrenador ha apuntat que el rival arriba “en una bona dinàmica. És un equip que està endollat i que té jugadors de nivell i perillosos en les jugades d’estratègia”.

Gallego ha remarcat que l’equip arriba bé després de l’empat davant el CD Ebro en un partit amb molts condicionants. “Li dono molt mèrit al punt, però, sobretot, per com vam competir. L’equip, en un camp advers, va estar molt concentrat, va dominar diverses fases del partit i ells només ens van crear perill en dues o tres accions d’estratègia. Va ser molt complicat, però l’equip va competir bé i han de veure que el treball és l’important”, ha apuntat.

La competició arriba a la recta final amb molts equips en un marge curt de punts. “Hi ha coses que no podem controlar i, per tant, l’important és que mantinguin el nivell, que estiguin tranquils i que es dediquin a interpretar el que passa en cada moments. La gent espanyolista buscarà el positiu i la gent que no ho és, buscarà el negatiu. Estarem així fins a final de temporada perquè les distàncies són poques”.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order