EL MADRID INTERESSAT EN AARÓN

Avui el diari Marca porta a la seva portada l’interès del Reial Madrid per Aaron, el lateral esquerre del planter que està realitzant una excel·lent temporada estaria en l’agenda del club madridista per reforçar l’equip el proper estiu.

Segons Marca no és l’única opció que estudia el Reial Madrid, que també estaria pensant en Yuri, lateral esquerre de la Reial Societat. Cal recordar que la clàusula d’Aaron és de 30 milions d’euros i per tant si l’interès del Reial Madrid va de debò serà el moment de veure si el projecte Chen Yansheng va de debò.

En cas que Aaron surti de l’Espanyol és evident que l’operació ha de ser molt i molt beneficiosa per a la nostra entitat.

Esperarem esdeveniments.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order