ENTRADES PER A L’EIBAR-ESPANYOL

Aquest proper dissabte a les 13:00h, el RCD Espanyol visitarà Ipurúa en la vint-i-vuitena jornada del campionat de Lliga. El club blanc-i-blau disposarà d’un nombre reduït d’entrades a la venda, a causa de l’aforament limitat de l’estadi armer, exclusivament per a socis a un preu de 25€ a la zona visitant. Els abonats podran comprar fins a dues entrades per carnet, presentant l’abonament de temporada i el DNI d’ambdues persones en el moment de la compra del tiquet.

Les entrades es podran adquirir al Punt d’Atenció al Soci de dimarts a dijous en el següent horari: d’11h a 14h i de 16h a 18h. Recordem que el pagament s’ha de fer en efectiu.

Les condicions d’obligat compliment en la venda d’aquestes entrades que la SD Eibar fa arribar al RCD Espanyol, són les següents:

– Es vendran entrades a aficionats del RCD Espanyol que no pertanyin a grups o penyes ultres ni hagin participat amb anterioritat en actes violents ni es trobin sancionats.

– Cada entrada és de caràcter nominal, personal i intransferible. En els torns d’accés a l’estadi, s’exigirà la presentació del DNI juntament amb l’entrada i haurà de coincidir el nom i cognoms de la persona de tots dos documents. També s’haurà d’adjuntar la data de naixement i el número de soci en el tiquet. En cas contrari, s’ha de denegar l’accés a l’interior del recinte tot i ser portador d’una entrada vàlida.

– Per als menors de cinc anys l’entrada és gratuïta.

– No es permetrà accedir a l’estadi amb simbologia de cap grup ultra o emblemes, llegendes o lemes polítics, racistes, xenòfobs o que incitin a la violència o denigrin les persones o entitats.

– No es permetrà accedir a l’estadi objectes específicament prohibits per la Llei de l’Esport. Així mateix, no es permetrà introduir a l’estadi pancartes o banderes amb pal (qualsevol que sigui la seva dimensió o el seu material).

– El RCD Espanyol ha d’informar a tots els seus aficionats d’aquestes mesures d’obligat compliment.

– Les penyes hauran de traslladar les peticions a la FCPE (info@fcpe.cat).

Totes aquestes mesures van encaminades única i exclusivament a evitar que persones o grups violents puguin infiltrar-se entre els aficionats del RCD Espanyol que es desplacin Ipurúa.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order