ENTRENAMENT I VIATGE

El primer equip blanc-i-blau realitzarà aquest divendres l’últim entrenament de la setmana a partir de les 10.30ha la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Com indica la normativa de Laliga durant els primers 15 minuts es permetrà l’accés als mitjans de comunicació i, a continuació, la sessió preparatòria es desenvoluparà a porta tancada.

Un cop conclogui l’entrenament, l’entrenador espanyolista, Quique Sánchez Flores, atendrà els mitjans de comunicació a la sala de premsa de les instal·lacions blanc-i-blaves. L’expedició perica viatjarà a primera hora del vespre a Bilbao.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order