GALLEGO: ‘ELS PETITS DETALLS ENS PENALITZEN MOLT’

L’Espanyol B no va poder tornar d’Alacant amb un resultat positiu. L’equip espanyolista va plantar cara a un rival que va tenir la sort d’avançar-se al marcador després d’un primer temps molt complet del conjunt dirigit per David Gallego.

“L’equip va arrencar molt bé i va entendre on estaven els avantatges. Vam voler fixar als laterals per generar avantatges i vam aconseguir crear molt perill. La nostra idea era mantenir la porteria a zero perquè ells tinguessin una mica d’ansietat, perquè sabem la pressió que ells tenen. Ho vam aconseguir durant els primers 30 minuts i fins i tot vam tenir bones oportunitats. Si haguéssim marcat o posat per davant, haurien canviat les coses”, ha declarat David Gallego.

“La segona part per errors nostres i problemes a l’inici, ells van créixer i amb el gol es van asserenar. Volíem arribar amb avantatge o prop d’ells, però els petits detalls ens penalitzen molt i l’Hèrcules va viure d’això. Ells van tenir tres centres laterals i ens van rematar dues vegades. Hem d’anar madurant”, ha finalitzat.

Font de la noticia: rcdespanyol.com

Foto: herculesdealicantecf.net

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order