GERARD: ‘ENS HEM GUANYAT EL RESPECTE A CASA’

L’Espanyol ultima la seva preparació amb vista al partit d’aquest divendres davant de la UD Las Palmas (Estadi RCDE, 20.45h). Gerard Moreno, pitxitxi de l’equip, confia que el conjunt blanc-i-blau mantingui el mateix nivell que en anteriors jornades per aconseguir un resultat positiu.

“El Las Palmas és un equip que juga bé a futbol i que té una idea molt clara inculcada pel seu entrenador. És un rival que intenta divertir-se encara que potser en aquesta segona volta li ha costat més. No obstant això, és un conjunt que continua jugant i generant i que se segueix divertint i al qual hem de respectar. Caldrà tenir molta cura amb els seus jugadors i tractar de treure’ls-hi la pilota. Hem de treballar junt en defensa sabent que durant el partit es veuran diferents fases. Estem en el nostre estadi, tenim les nostres armes per fer-los mal i hem de ser forts en el nostre camp. Si seguim com fins ara, aconseguirem un resultat positiu”, ha indicat.

El davanter, en aquest context, ha apuntat que “ens hem guanyat el respecte, sobretot, a casa on estem millor. Durant la temporada vas guanyant confiança i aconsegueixes que els rivals tinguin més respecte. Volíem ser forts en el nostre camp i últimament ho estem sent”.

En aquest sentit ha insistit que l’equip està “concentrat per intentar aconseguir els tres punts” tot i que ha matisat que “ens enfrontem a dos rivals molt forts. Sabem com juga el Las Palmas i la temporada que està fent l’Eibar. Intentarem aconseguir els sis punts”. Gerard ha remarcat que “tenim dos partits molt importants” tot i que ha recordat que “serà quan quedin cinc jornades per al final quan veiem on som. A mi no m’agrada parlar d’objectius perquè queda molt i això ens distrauria. Hem de seguir treballant setmana a setmana i preparant el partit el millor possible”.

El pitxitxi blanc-i-blau també ha fet balanç dels últims dos partits davant el Celta i el Villarreal i ha reconegut que “potser ens ha faltat una mica de sort encara que ells tenen projectes consolidats. Són equips que juguen al mateix des de fa un parell o tres d’anys, mentre que nosaltres portem mig any a nou projecte. Estem en el bon camí, cal fer bé les coses i seguir creixent”.

Finalment, sobre el nombre de gols que s’ha proposat per a aquesta temporada ha comentat que no s’ha marcat cap xifra: “No em vull posar pressió. Quan et poses un nombre de gols, dóna mala sort. El màxim que puc donar és treball a l’equip, fer-ho bé i ajudar els companys”.

Font de la noticia: rcdespanyol.com

 

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order