LA PENYA COYOTES PERICOS, INAUGURADA

Diumenge passat, 12 de març, va tenir lloc l’acte d’inauguració de la penya Coyotes Pericos al restaurant Pasatapas de Barcelona. Van assistir unes 70 persones, entre els quals es trobaven representants de diverses ambaixades blanc-i-blaves: Blanes, l’Escullera, Sant Andreu Palomar, 9 Barris i Poble Nou.

Tampoc es van perdre l’acte Mao Ye, Director de Coordinació de Gestió i Negoci del club; Jaume Martínez, coordinador de les penyes blanc-i-blaves; Pedro Patón, representant a l’Agrupació de Veterans RCDE, i Araceli Pérez, presidenta de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order