EIBAR-RCDE: LA SETENA PLAÇA PASSA PER IPURUA

L’Espanyol torna a disputar un nou partit decisiu en la lluita per entrar a Europa League, la visita a Ipurua és crucial per assolir la setena plaça que optaria a competició europea. Tot el que no sigui guanyar en terres basques aquest dissabte deixaria Europa molt lluny, és per això vital alçar-se amb el triomf a Eibar.

A tots dos conjunts només els separa un punt, els pericos en sumen 39 mentre que els armers en tenen 40. Amb 44 se situa setè l’Athetlic Club i amb 48 la Real Sociedad marca la sisena posició. Després del frenètic partit que els de Quique Sánchez Flores van realitzar davant Las Palmas en l’última jornada, l’Espanyol arriba a Ipurua havent recuperat el somriure i amenaçant amb la poderosa pegada.

El partit de la primera volta va ser un punt d’inflexió en l’equip, reconegut pel propi Quique Sánchez Flores a la roda de premsa prèvia al partit, els nostres aquell dia es van adonar de la seva capacitat per competir, aixecant un contundent i inapel·lable 0 -3 al descans.

Com dèiem, partit transcendental a Ipurua, i per al qual el mister ha convocat els següents homes: Diego López, Andrés Prieto, Víctor Sánchez, V. Álvarez, Óscar Duarte, Gerard, F. Caicedo, Aaron, Jurado, David López, Javi López, Hernán Pérez, Javi Fuego, P. Diop, Álvaro Vázquez, Diego Reyes, Marc Roca i Melendo.

La setena plaça passa per Ipurua.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order