L’ESPANYOL ORGANITZA UN CAMPUS A ALPICAT PER SETMANA SANTA

El RCD Espanyol  continua en el desenvolupament de la marca RCDE arreu del territori català. Enguany, organitzarà també un campus de futbol a les terres de Lleida. Després de la bona experiència d’edicions anteriors a Rialp, aquesta Setmana Santa i a l’estiu, el club en muntarà un al municipi d’Alpicat, amb la col·laboració de La Toca Football Sports, empresa dedicada a la gestió d’activitats esportives.

El campus, destinat a nens i nenes de 6 a 16 anys, es durà a terme des del 10 al 13 d’abril, de 09:30h a 13h. El preu és de 80€ per al públic general i de 70€ per als jugadors de la UE Alpicat i per a clients de La Toca Football Sports.

El RCD Espanyol entregarà una entrada a cada nen/a per a un partit del primer equip (a elecció del club) i oferirà la possibilitat de fer una prova per accedir a l’entitat blanc-i-blava als millors/es jugadors/es, a decisió dels entrenadors del campus. Carles Claramunt, captador del club, dirigirà l’estada.

Aquest dijous al vespre es va fer la presentació del Campus Bokoto – RCD Espanyol d’Alpicat a l’Ajuntament de la localitat lleidatana. L’ex-jugador Toni Blanch va representar l’entitat perica. Bokoto Sushi Club i Plusfresc, empreses alimentàries, donaran suport al campus.

Per a més informació o reserves, podeu trucar al 638 593 363 o consultar aquest espai web.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order