MOLT CÀSTIG (1-2)

El filial del RCD Espanyol va perdre a la Ciutat Esportiva davant l’Atlètico Saguntino en un partit estrany. Els locals van dominar i van ser millors fins que Cristo, sense voler, va marcar en la seva pròpia porteria i va permetre als visitants jugar el seu partit. Guille va aconseguir empatar, però Esteve, en l’únic remat entre els tres pals, va aconseguir el gol que va donar la victòria als valencians.

Des de l’inici van quedar molt definits els plans de tots dos rivals. L’Espanyol B, fidel al seu estil, va tractar de buscar espais i crear oportunitats des de la combinació i el bon joc davant un rival que va evitar tenir la pilota. El domini espanyolista es va traduir en dues bones oportunitats per marcar per als locals. Iago, de cap, va obligar a lluir-se a Luna que va tornar a estar providencial en un servei de falta d’Álex López. Soria, amb una rematada acrobàtica, també ho va intentar.

Semblava sentir-se còmode el conjunt de David Gallego sobre el terreny de joc, però de nou l’infortuni va aparèixer. Cristo a l’intentar rebutjar batre a Andrés per donar avantatge als visitants que no van rematar ni una sola vegada entre els tres pals en el primer temps. Abans del descans Guille va poder aconseguir l’empat, però, es el seu cop de cap es va estavellar al pal quan es tastava el gol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Difícil d’explicar i de creure però l’Espanyol va arribar al descans en desavantatge.

Davant la falta d’espais, els de Gallego van intentar sorprendre amb rematades llunyanes. Álex López, Iago, Borja i Soria van tractar de sorprendre Luna que va estar molt segur durant tot el partit i va aconseguir que el seu equip conservés l’avantatge i jugués amb certa comoditat durant gran part del segon temps. El filial tenia problemes per elaborar el seu joc, però va aparèixer Soria per donar esperances al seu equip. El de Calaf va superar al seu rival, va barallar la pilota i va assistir perquè Guile aconseguís l’empat i el seu primer gol com a perico.

No obstant això, poc li va durar l’alegria a l’Espanyol B ja que Esteve, en la primera rematada entre els tres pals dels visitants, va anotar el segon gol dels visitants. Gallego va oxigenar el seu atac amb Bermejo i Pibe però no hi va haver manera de superar a un adversari que va tirar d’experiència i veterania per endur-se els tres punts.

Font de la noticia: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order