NOVA DERROTA DEL FEMENÍ (1-3)

El Femení de l’Espanyol es va quedar sense poder puntuar en el seu enfrontament davant la Real Societat. En un començament de partit elèctric amb quatre gols, les blanc-i-blaves van aconseguir igualar el gol inicial de les visitants amb una diana de Pilar Garrote, però les basques van mostrar-se molt efectives a la contra arribant amb l’1-3 al descans. Les espanyolistes van gaudir d’ocasions per retallar distàncies i igualar el partit però no van poder evitar la derrota.

El partit no va poder començar pitjor pels interessos blanc-i-blaus. En una de les primeres arribades de l’equip donostiarra, Elba va interceptar una centrada dins l’àrea amb tanta mala sort que va acabar desviant la pilota al fons de la porteria de Mimi.

L’equip de Marín no va acusar aquest gol tan matiner i va fer una passa endavant buscant el gol de l’empat. Les periques no trigarien en igualar el marcador a través de Pilar Garrote que va aconseguir un gol espectacular en un llançament de falta molt lluny de l’àrea.

Però l’alegria va durar molt poc al bàndol espanyolista, i en la jugada immediata Manu Lareo tornava a posar per davant a les basques amb un xut impossible que va treure les teranyines de l’esquadra de la porteria de Mimi sense que la portera pogués fer res per evitar-ho.

Malauradament, aquest no seria l’únic contratemps que hauria de fer front l’equip de Marín i és que als vint-i-dos minuts, després d’una acció on el Femení va poder aconseguir el 2-2, Nahikari matava a la contra fent pujar l’1-3 al marcador.

Ni amb aquest cop tan dur les blanc-i-blaves van abaixar els braços i, abans de la mitja hora, Paloma va protagonitzar dues ocasions que les defensores rivals van salvar in extremis quan ja es cantava el gol.

El tècnic espanyolista va moure la banqueta a l’inici del segon temps per intentar fer un gir al partit. Però a diferència del primer temps, en els primers compassos de joc la pilota va circular més aviat lluny de les àrees amb un partit que, tot i el marcador, no va acabar de trobar un dominador clar.

Les primeres en tenir-ne una de clara van ser les periques en una mitja volta de Baudet i la posterior rematada de Núria Garrote que van salvar les defensores enviant a córner. El Femení ho va seguir intentant i el 2-3 va ser a les botes de Pomares que va creuar massa el seu xut i la pilota va sortir fregant el pal amb Mariasun vençuda.

A l’altra àrea, Mimi va seguir mantenint en vida el seu equip en una gran intervenció a rematada de Nahikari.

Però per més cor i ganes que hi van posar les jugadores de Marín, fins i tot amb deu jugadores després de l’expulsió de Pilar Garrote, la Real es va fer forta al darrera i l’1-3 va ser el resultat definitiu.

Font de la noticia: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order