NOVA OPORTUNITAT PEL FEMENÍ

El primer equip femení del RCD Espanyol disposa d’una nova oportunitat per sumar punts que l’ajudin a sortir dels últims llocs de la classificació. El conjunt blanc-i-blau que entrena Luis Miguel Marín es desplaça a la Comunitat de Madrid per enfrontar-se al Rayo Vallecano aquest diumenge a les 11.30h a la Ciutat Esportiva del club vallecà.

“Ho vam passar una mica malament al principi de la setmana, vam fer autocrítica i analitzem la derrota. L’inici de la primera meitat no vam estar massa bé i això ens va perjudicar en el desenvolupament del partit. Tenim clar que aquests 45 minuts no es poden repetir, hem corregit algunes coses i tenim clar que hem de treure aquesta situació endavant. Vam perdre gairebé tots els duels, els salts, no juguem amb la mateixa intensitat… És important que anímicament ens recuperem i sortim a buscar els tres punts”, ha declarat l’entrenador espanyoliasta, Luismi Marín.

Marín ha apuntat que “hem de sumar tot el que es pugui. Cal lluitar, competir amb i sense pilota i treure resultats. Ens queden vuit partits per acabar la lliga i no es tracta només de jugar millor o pitjor sinó de treure els màxims punts possibles”. Per aconseguir-ho, el preparador perico insisteix que s’ha de “reprendre la intensitat que teníem. Veníem de partits bons i de no donar mai una pilota per perduda. Hem de tornar a recuperar aquesta identitat”.

Marín recorda que “el camí serà complicat, perquè ja no tenim marge d’error. Cal intentar anar traient punts davant tots els rivals que ens queden. Sabem de la dificultat de la situació i lluitarem per intentar aconseguir el nostre objectiu”.

Del Rayo Vallecano ha assenyalat que “va començar la temporada amb resultats negatius, però a mesura que ha anat avançant la competició ha anat millorant. Compta amb futbolistes veteranes i experimentades, però també una dosi de joventut que el converteix en un rival molt incòmode. És un adversari físicament fort, complicat i que té a Natàlia que és una davantera top”.

Font de la noticia: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order