PARLA EL SOCI PERICO

El RCD Espanyol continua en la línia de dotar el club d’una forta estructura social que acompanyi el creixement esportiu. És per això que l’entitat ha formulat una enquesta per tal de conèixer les opinions dels socis sobre diferents àmbits, com els esdeveniments socials, l’oferta de les botigues oficials, els canals habituals amb els que es coneix la informació sobre l’entitat o tots aquells relacionats amb el match day al RCDE Stadium. D’aquesta manera, i a partir dels resultats, el club n’extreurà conclusions i podrà treballar per millorar els serveis adreçats a la seva massa social.

L’enquesta reflexa preguntes de tot tipus i traça una segmentació per edats, distància del lloc de residència a l’Estadi, i altres condicionants per comprendre quines són les preferències fraccionades de l’abonat blanc-i-blau i saber quins imputs reben els seguidors de l’actualitat i les funcionalitats que ofereix l’entitat. D’aquesta manera, el RCD Espanyol dóna la paraula al seu soci a través de gairebé una trentena de qüestions amb la voluntat de cohesionar l’estratègia de l’empresa i el sentiment de l’afició. Anteriorment, el club ja ha dut a terme algunes enquestes a peu d’accés a l‘estadi en dia de partit i, en endavant, seguirà preguntant al soci i als aficionats, de diferents maneres, tot allò que permeti consolidar el procés de creixement de l’entitat a tots nivells.

Font de la noticia: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order