PIPA I LOZANO, AMB LA SUB-19

Els futbolistes del RCD Espanyol Gonzalo Àvila, Pipa, i Pol Lozano han estat convocats per la selecció espanyola Sub-19 per disputar el Minitorneig Elit corresponent a la XVI Campionat d’Europa Sub-19, que se celebrarà a St. George ‘s Park (Anglaterra) del 20 al 28 de març. Pipa i Pol estan convocats el dilluns 20 de març a Madrid.

La selecció espanyola debutarà en el torneig el 22 de març davant Bielorússia i dos dies més tard jugarà davant l’amfitriona, Anglaterra. La selecció Sub-19 posarà el punt i final davant Noruega el dia 27.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order