PROMOCIÓ DE SOCIS NOUS A LA GRADA D’ANIMACIÓ

Queden cinc partits al RCDE Stadium fins que acabi el campionat. Cinc partits vibrants que marcaran l’esdevenir de l’equip en el tram final de temporada; Betis, Alavés, Atlético de Madrid, FC Barcelona i Valencia.

La plantilla et necessitarà per conquerir la millor classificació possible. Així que, si encara no ets soci, aprofita l’última promoció d’aquesta temporada i acompanya el conjunt de Quique Sánchez Flores en aquests últims partits contra grans equips de LaLiga:

1.- Per 50€, fes-te soci amb localitat a la Grada d’Animació. A més, si et fas abonat, pots donar d’alta un nen/a per només 15€ a la mateixa grada. La possibilitat de fer soci a un nen/a per només 15€ també és vàlida per a socis actuals de la Grada d’Animació.

2.- Vols aparcar just al costat del RCDE Stadium el dia de partit? Per 50€ tindràs la teva plaça de pàrquing al Centre Comercial Splau per aquests cinc últims partits.

Per a qualsevol dubte o consulta, podeu contactar amb el Punt d’Atenció al Soci de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 15.30h a 18h, trucant al 902.666.902 o enviant un correu electrònic a abonaments@rcdespanyol.com.

Es tracta d’una promoció espectacular per a qui es pugui sumar de nou a la il·lusió perica. Fes-te soci ara beneficiant-te d’aquestes ofertes que el club posa a la teva disposició. Afició i equip, a per totes fins al final!

*Promocions vàlides fins a esgotar aforament. Promoció Grada d’Animació subjecta a la normativa vigent d’admissió, accés i permanència a la zona.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order