RCDE – LAS PALMAS; TORNEM A GUANYAR!

Torna la Lliga al RCDE Stadium hi ho fa amb la visita de la UD Las Palmas un equip que juga molt bé a futbol i que arriba a Barcelona després de golejar a Osasuna en l’última jornada de Lliga.

L’Espanyol necessita trencar la ratxa de dos partits sense conèixer la victòria, l’empat a Vigo i la derrota a Vila-real han fet refredar una mica els ànims de l’espanyolisme, a més l’equip i el cos tècnic també han deixat clar aquests dies que Europa no es una obligació.

De totes maneres l’Espanyol vol arribar a les últimes jornades amb possibilitats reals de lluitar per competició europea i per això els punts a casa son vitals, començant pels d’aquest divendres a les 20:45 hores.

Quique ha fet una crida a l’afició perquè animi a l’equip i junts lluitin per l’objectiu d’acabar lo mès a dalt de la Lliga, primera estació la visita dels canaris

La llista és: Diego López, Andrés Prieto, Víctor Álvarez, Óscar Duarte, Gerard Moreno, Reyes, F. Caicedo, Aarón, Jurado, David López, Javi López, Hernán Pérez, Javi Fuego, Pablo Piatti, Pape Diop, Álvaro Vázquez, Diego Reyes, Marc Roca i Melendo.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order