TROBADA AMB LA SECRETARIA GENERAL DE L’ESPORT

Ramon Robert, conseller delegat del RCD Espanyol, s’ha reunit aquest dimecres al migdia amb el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, en el marc del procés de diàleg iniciat el mes passat per la Generalitat de Catalunya per recollir l’opinió de tots els agents del sector esportiu català en el camí de dur a terme una nova Llei de l’Activitat Física i l’Esport.

Robert ha expressat al màxim responsable de la política esportiva de la Generalitat la voluntat del club de col·laborar i poder fer aportacions en aquesta iniciativa legislativa de tot l’esport català.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order