UN DEBUT INOBLIDABLE

El 23 de març del 1997 va començar a forjar-se un mite. Raúl Tamudo va debutar a Primera Divisió amb un gol salvador que va permetre al conjunt blanc-i-blau derrotar l’Hèrcules en un partit vital. L’Espanyol de Paco Flores es jugava la vida i gràcies a aquell triomf, els espanyolistes van aconseguir canalitzar la seva situació a la classificació.

Va ser la primera gran alegria amb Tamudo com a protagonista. En aquell temps els pericos no imaginàvem que aquest davanter format als carrers de Santa Coloma de Gramenet seria un dels jugadors més important de la història de l’entitat. Els seus gols amb la blanc-i-blava van ajudar a aconseguir moltes victòries i dues Copes del Rei, entre d’altres èxits per a l’entitat.

Màxim golejador català de la història de LaLiga amb 146 gols, Tamudo és el màxim anotador del RCD Espanyol al campionat domèstic amb 129 dianes. El català és, sens dubte, un ídol per a moltes generacions de pericos que conserven en la seva retina actuacions estel·lars defensant la samarreta de l’equip espanyolista.

“Han passat 20 anys, però no em canso de veure-ho. Va ser el principi d’alguna cosa que va ser meravellós i aquesta jugada va canviar la meva vida. Vaig tenir la sort d’estar en el més alt i estic orgullós del que vaig aconseguir”, resumeix Tamudo.

Han passat 20 anys, però aquest gol davant l’Hèrcules és inesborrable per als pericos. Aquesta jugada va marcar la carrera de Tamudo i també la història del nostre club difícil d’entendre sense l’aportació del ’23’.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order