UN RECONEIXEMENT OBLIGAT

La dona, sense cap tipus de dubte, mereix tots els reconeixements imaginables per part de la societat i de totes les entitats. El RCD Espanyol, conscient de la importància del paper de la dona, ha organitzat diverses activitats durant aquesta setmana per commemorar el Dia Internacional de la Dona, que se celebra cada 8 de març.

Els actes, que van començar amb la disputa d’un partit amistós el passat dimecres entre jugadors i jugadores dels primers equips masculins i femenins, han finalitzat aquest divendres amb un seguit d’iniciatives que han tingut a la figura de la dona com a eix central.

Amb motiu de l’enfrontament davant el Las Palmas, abans de començar el partit, una de les capitanes de la primera plantilla, Anair Lomba, acompanyada per la sòcia més antiga del club, Maria Teresa Rojas Verdaguer, ha llegit el manifest del Dia Internacional de la dona en el qual es recull el compromís per corregir les desigualtats en el món de l’esport.

31172_modal

Les integrants de l’Aleví B femení han pres el relleu mediàtic i han acompanyat els jugadors del primer equip masculí en la sortida al camp i s’han fotografiat amb la pancarta dissenyada per commemorar aquest dia. Al descans, les futbolistes dels equips femenins del RCD Espanyol han saltat al terreny de joc per donar una merescuda volta d’honor amb la consegüent ovació de tots els assistents.

Les dones han estat protagonistes sobre el terreny de joc, però també a la llotja on s’han reunit les empleades, les presidentes de penyes del RCDE així com dones rellevants de tots els àmbits de la societat.

El RCD Espanyol, que és un club compromès amb el seu entorn, no ha deixat escapar l’oportunitat de reivindicar el paper de la dona amb un seguit d’actes en què s’ha volgut destacar la seva importància en la nostra societat.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order