ACORD SEGELLAT AMB INNJOO

L’Espanyol i Innjoo, després de l’acord presentat divendres, han portat a terme la primera acció prevista en aquesta signatura de patrocini. Aquest dimarts el director general de InnJoo, Conrado Vázquez, i el conseller delegat del RCD Espanyol, Ramon Robert, han confirmat el seu compromís i mostrat la seva satisfacció per l’acord de patrocini signat fins a final de temporada. A més, també han participat en la presentació el coordinador esportiu-institucional, Raúl Tamudo, i els capitans de la primera plantilla Javi López i Víctor Sánchez.

Després de les fotos protocol·làries, els representants de les dues parts s’han desplaçat a una llotja del RCDE Stadium per procedir al lliurament de regals per part de Conrado Vázquez, qui va recollir el guant als capitans i Tamudo després de la simpàtica videoconferència. El club també ha lliurat al General Manager de la companyia a Espanya una equipació completa com a record d’aquest acord.

En acabar, els representants de InnJoo han tingut l’oportunitat de visitar el RCDE Stadium i conèixer el funcionament del club en el seu dia a dia. InnJoo es va estrenar amb victòria dissabte passat contra el Deportivo Alavés. La marca proveïdora de dispositius intel·ligents i serveis de programari lluirà a la part posterior de les equipacions oficials del primer equip en dia de partit fins a final de temporada amb la possibilitat, com va declarar Conrado Vázquez a Espanyol TV, d’estudiar la possible prolongació de l’acord per les temporades futures.

Font de la notícia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order