CAMPIONS DE LA MIC DERROTANT AL BARÇA

Nou èxit del futbol base del RCD Espanyol gràcies al títol aconseguit pel Cadet A blanc-i-blau a la final del MIC. L’equip dirigit per David Fernández va posar així la cirereta a una gran competició, invicte en tots els enfrontaments, i superant a rivals de la talla del Manchester United a quarts de final o del Villarreal CF a les semifinals per arribar a la final contra el FC Barcelona.

En un derbi molt disputat, a la primera meitat els dos equips es van repartir les ocasions de perill a parts igual però van ser els pericos els que en la darrera jugada del primer temps van aconseguir enviar la pilota al fons de la xarxa. Va ser Arnau Puigmal l’encarregat de superar el porter blaugrana, aprofitant l’assistència de Kilian després d’una bona triangulació del conjunt perico. A la segona meitat, a pocs minuts pel final, els blaugrana van empatar la final abocant el partit a la tanda de penals però des dels onze metres el Cadet A es va proclamar campió del MIC.

Aquest ha estat el camí del Cadet A en aquest torneig:

– Cadet A 8-0 Cibao FC (Fase de classificació)

– FB CD Blanes 0-12 Cadet A (Fase de classificació)

– Cadet A 6-0 UE Manlleu Ter (Fase de classificació)

– Cadet A 3-1 CF Volcan Junior (1/16 de final)

– Cadet A 4-0 Club Gimnàstic de Manresa (1/8 de final)

– Manchester United 0-3 Cadet A (1/4 de final)

– Cadet A 3-1 Villarreal CF (Semifinals)

El triomf del Cadet A se suma al títol també aconseguit per l’Aleví A en aquest mateix torneig i al bon paper de l’Infantil A, que va arribar fins als quarts de final de la competició amb 5 victòries i tan sols una derrota.

Font de la notícia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order