DIFÍCIL SORTIDA PER L’ESPANYOL B

Partit de màxima dificultat per al filial del RCD Espanyol. El conjunt que entrena David Gallego es desplaça aquest cap de setmana a terres alacantines per enfrontar-se a l’Alcoyano (El Collao, 18:15h), segon classificat i clar candidat a lluitar per l’ascens. L’equip blanc-i-blau intentarà puntuar novament fora de casa davant d’un adversari amb molt potencial.

“És un rival poderós al seu camp, però també fora. Són segons a cinc punts del primer classificat i té l’ambició i il·lusió de quedar primer perquè és un avantatge en la futura promoció”, ha declarat l’entrenador blanc-i-blau, David Gallego. El preparador espanyolista ha apuntat que l’Alcoyano “no ha perdut aquesta temporada al seu camp. És un repte molt atractiu pel perfil de camp i d’afició i pel joc que despleguen ells. És un equip molt difícil de contrarestar i una prova de toc interessant”. Gallego ha indicat que l’Alcoyano intentarà “estar molt junt en defensa i cedir la iniciativa, però després de robar genera transicions rapidíssimes. Si el rival toca la pilota, no tenen pressa i no van a pressionar a dalt; esperen el seu moment perquè se senten molt còmodes. A més, penso que és l’equip amb el millor joc d’estratègia de la categoria”.

El tècnic català, que segueix insistint en el bon joc del seu equip, ha comentat que la ràbia mostrada pels jugadors després de la derrota davant el Villarreal B és “positiva. Per a mi és la conseqüència d’aquesta temporada en què cada jugador es deixa l’ànima per la samarreta i pel company. L’equip competeix molt bé, hem estat superiors a diferents equips i només ens falten punts perquè no som contundents en les àrees i això ens penalitza. No obstant això, seguirem insistint i tractar de seguir generant joc i que ens arribin poc”.

La llista és: Andrés, Rubén, Rivas, Álex L., Borja, Soria, Cristo, Pipa, Iago, Lluís, Guille A., Manchón, Mickael, Bermejo, Aitor, Lozano, Enri i Gaixas.

Font de la notícia: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order