¡EL BENJAMÍ B, CAMPIÓ DE LLIGA!

El futbol base del RCD Espanyol està d’enhorabona després de la consecució del títol de lliga aconseguit per part del Benjamí B espanyolista. L’equip dirigit per Erik Llorca ha completat una temporada perfecte i s’ha coronat campió del Grup 3 de la Primera Divisió Benjamí amb un marge destacable respecte els seus perseguidors i a cinc jornades per a la conclusió del campionat.

El treball dels jugadors pericos s’ha vist reflectit en el domini en la classificació des de l’inici de lliga i amb uns números immillorables. El Benjamí B, invicte durant tot el campionat, ha guanyat en cada una de les jornades disputades fins a dia d’avui amb l’excepció d’un únic empat, uns resultats que l’han catapultat a la primera posició a molta distància del segon classificat. Prova d’això són els registres golejadors de l’equip de Llorca: 157 gols convertits per només 30 d’encaixats, sent l’equip més golejador i menys golejat de la lliga.

Amb la victòria enfront el Badalona (0-1), els pericos han sumat els punts necessaris per proclamar-se matemàticament campions del seu grup.

Enhorabona campions!.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order