EL FEMENÍ VOL GUANAYAR SI O SI

Aquest diumenge el primer equip femení del RCD Espanyol disposarà d’una nova oportunitat per aconseguir un resultat positiu i sortir de la zona de descens. El conjunt blanc-i-blau que dirigeix Luis Miguel Marín rep, a partir de les 12.15h a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, el Zaragoza CFF, un rival que es troba en una posició relativament còmoda a la classificació encara que en la segona volta només ha guanyat un partit .

“Estic molt content amb la reacció que van tenir les jugadores després de la derrota davant la Real Sociedad. Era important no caure en una dinàmica negativa i deixar-se portar, però ara tampoc podem pensar que per jugar bé davant el Rayo Vallecano guanyarem fàcil al Zaragoza. Afrontem un nou partit, en nou escenari, davant jugadores diferents i amb altres factors. És cert que si juguem com diumenge passat perdrem molt pocs partits, però hem de tornar a demostrar aquest nivell. A vegades et fiques en una espiral i és complicat sortir-ne, però penso que els resultats arribaran”, ha declarat l’entrenador espanyolista, Luismi Marín. En aquest sentit ha remarcat que el Zaragoza està “en una situació en la qual pot gaudir del que queda. Ha plantat cara a grans equips i compta amb jugadors de molta experiència. És un adversari que arriba amb moltes jugadores a l’àrea contrària i té perill. És veritat que no ha aconseguit molt bons resultats, però no ens podem fiar i menys en la nostra situació actual perquè necessitem guanyar. Els tres punts s’han de quedar a la Ciutat Esportiva”.

Marín confia que l’equip sigui capaç de mantenir la bona imatge mostrada diumenge passat. “Vam donar la sensació de ser millor equip, però no ens portem la victòria. Vaig acabar contenta amb l’actitud de l’equip. A la primera part vam estar a un nivell molt alt i era molt difícil igualar en el segon temps. Natalia va marcar la diferència, però, en línies generals, vam estar bé”, ha conclòs.

Font de la notícia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order