‘EL NOSTRE MÓN EN BLANC I BLAU’ LLIBRE DE LA FUNDACIÓ

La Fundació del RCD Espanyol presenta per aquest Sant Jordi “Històries en blanc-i-blau”, un llibre de relats on periodistes i analistes que segueixen el dia a dia del club expliquen l’Espanyol al llarg de més de 250 pàgines. Vivències, testimonis i anècdotes es barregen per donar una visió diferent i original, tan divertida com emotiva, de l’univers blanc-i-blau.

El llibre compta amb el pròleg d’Antoni Fernàndez Teixidó, president de la Fundació del RCD Espanyol, i l’epíleg de Quique Sánchez Flores, entrenador del primer equip. Sortirà a la venda per 14,90 euros i es podrà trobar tant a l’estand que el club muntarà per Sant Jordi a Barcelona (Rambla de Catalunya) com als canals de venda del club (botigues oficials i web, a partir de divendres 21). Tots els seus beneficis es destinaran al projecte de contrucció de la nova sala audiovisual, liderat per la Fundació. L’edició ha comptat amb la col·laboració d’Abertis i la seva Fundació.

Els participants han estat (per ordre d’aparició):

Quique Iglesias (Cope), Oriol Vidal (TV3/Esport3), M. Carmen Torres (Marca), Juan Antonio Casanova (La Vanguardia), Xavier Fina (Catalunya Ràdio/ARA), Marc Bernad (As), Tomás Guasch (Cope), Iván Molero (As), Roger Requena (Ara), Manolo C. Cánovas (Pericos Online), Germán Bona (Sport), Román Martínez (L’Esportiu), Alberto Martínez (As), Ignacio Miguélez (Atremedia/LaLiga TV/Pericos Online), Raúl Paniagua (El Periódico), Aleix Parisé (RAC1), José Antonio Meca (Pericos Online/Llobregat Blanc i Blau), Javier de Haro (Cope), Juan Arias (Cope), Andrés Corpas (El Mundo), Juan Terrats (El Periódico), Eudald Serra (Catalunya Ràdio), Marc Raymundo (L’Esportiu), Cristina Navarro (Marca), David Clupés (Catalunya Ràdio), Dídac Piferrer (Marca/Efe), David Balaguer (TV3/Esport3), Josep Maria Rubí (RNE), Carles Canut (La Grada), Anna Cordovilla (Mundo Deportivo), Raquel Mateos (La Grada), Eduard de Batlle (RAC1), Eduard Cabré (La Xarxa), Rafael Metlikovez (El País), Jordi Colomé (L’Esportiu), Ander Mirambell (Pericos Online), Alex Pintanel (beIN Sports), Carlos Mira (RCDE), Ramón Álvarez (La Vanguardia), José Agustín Gómez (Onda Cero), Francesc Via (Pericos Online), José Manuel Oliván (Radio Marca/La Grada), M.Carmen Juárez (Mundo Deportivo), Sergio Fidalgo (23 Perico), Xavier Ensenyat (La Grada).

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order