ENTRENAMENT I VIATGE A MADRID

El primer equip del RCD Espanyol completarà aquest dissabte l’última sessió d’entrenament abans del partit contra el CD Leganés (Butarque, 12h). Com és habitual en la prèvia de les trobades, durant els primers 15 minuts es permetrà l’accés als mitjans de comunicació i, a continuació, la sessió preparatòria es continuarà desenvolupant a porta tancada.

Un cop finalitzi l’entrenament, l’entrenador espanyolista, Quique Sánchez Flores, atendrà els mitjans de comunicació a la sala de premsa de les instal·lacions blanc-i-blaves. L’expedició es desplaçarà a Madrid a primera hora de la tarda.

Font de la notícia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order