ESTADA DE FORMACIÓ

La RCDE Académie Algerie ha gaudit d’una setmana de formació i aprenentatge a les instal·lacions del club. Una estada on han dut a terme entrenaments amb tècnics acreditats del RCD Espanyol i on han posat en pràctica els coneixements tècnics i tàctics que han adquirit a Alger.

D’aquest manera, 90 dels 300 nens de l’acadèmia oficial de l’entitat blanc-i-blava han conegut la metodologia del futbol base, van poder compartir una estona amb els jugadors del primer equip, es van fer la fotografia commemorativa des de la gespa del RCDE Stadium en el partit contra el R. Betis i van competir en partits amistosos amb els nens i nenes de l’Escola RCDE.

Cal recordar que el RCD Espanyol és el primer equip de LaLiga que compta amb una acadèmia en aquest país emergent del nord d’Àfrica. El club reforça la línia de projecció internacional i expansió de la marca amb experiències com la formació d’aquests joves futbolistes a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Font de la notícia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order