GERARD: ‘CADA VEGADA ESTEM MES SÒLIDS’

Un partit més, Gerard Moreno va ser un dels futbolistes més destacats de l’Espanyol. El jugador blanc-i-blau va completar 90 minuts molt seriosos i va col·laborar activament en la victòria de l’equip. “Tal com va ser el partit la victòria sap a molt. Els tres punts ens han donat molta alegria i confiança. Són tres punts molt importants, però ara ja estem treballant pensant en el següent partit davant l’Athletic Club”, ha declarat.

El davanter perico sí que ha lamentat perdre el partit d’aquest dimarts per sanció. “Ara ho penso i potser no hauria fet la falta, però és veritat que tenia l’amenaça de la suspensió i en qualsevol moment podria haver vist la cinquena. La part positiva és que ja estic net per a la recta final del campionat”, ha declarat. Gerard ha explicat que animarà des de la distància als seus companys. “És un partit molt important, però anem partit a partit perquè això ens farà estar el més amunt possible. Si pensem que es tracta d’una final estarem equivocats, no és la línia. Queden nou jornades i pot passar de tot. Amb les nostres armes i el nostre joc, podem. S’ha de plantejar com un partit molt important, hem de ser forts fora de casa i traslladar el que fem a casa. És un partit difícil i important per la classificació, però queden nou jornades i anem a per l’objectiu. És un rival molt fort a casa, no perd gairebé punts, és un equip sòlid, amb ajudes, amb jugadors desequilibrants dalt i la gent pressiona molt”.

Gerard també ha apuntat algunes de les claus per explicar la millora soferta aquesta temporada. “És un projecte nou amb moltes coses diferents: president, jugadors, cos tècnic… Estem guanyant confiança. Treballem per ser un bloc fort i al qual els equips els costi crear ocasions. Cada vegada estem més sòlids i amb més confiança. a més de bons futbolistes hi ha persones molt bones que pensen en l’equip i això és primordial. La plantilla està molt unida. A veure fins on podem arribar”.

Font de la notícia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order