GUANYAR PER SEGUIR CREIENT

El filial del RCD Espanyol buscarà acabar amb la mala ratxa de resultats d’aquestes últimes jornades aquest diumenge davant el Mallorca B (Ciutat Esportiva Antonio Asensio, 12h). L’equip que dirigeix David Gallego, que es troba a un punt de la salvació, intentarà aconseguir un resultat positiu davant un altre filial que es troba en una bona dinàmica i que s’ha mostrat molt fort en el seu camp en aquest 2017.

“El Mallorca B és un filial que es troba en una bona dinàmica i al qual li estan sortint bé les coses. És un rival molt fort en el seu camp i que no perd des de desembre davant l’Hèrcules. És un equip que té jugadors amb molt talent, veloços però que també és solidari en defensa i que rep molt pocs gols. Sabem que és un rival descarat, que juga amb desimboltura i molt ràpid en les transicions. En qualsevol cas, aquest tipus de rivals també són bons per a nosaltres”, ha declarat l’entrenador blanc-i-blau, David Gallego.

El preparador espanyolista ha insistit en la importància de seguir treballant. “Pots dir-los moltes coses als jugadors, però no estàs al seu cap. Cal fer-los veure quin ha estat el treball de la setmana, com ha anat el partit perquè aquests són els majors reforços que poden tenir. Cal fer-los veure que abans de començar tenim les mateixes possibilitats de guanyar que el contrari. L’equip ha de seguir perquè aquesta dinàmica ha de canviar. Si deixem de creure, haurem d’apel·lar a la sort i això sempre és un problema”, ha manifestat.

Queden cinc jornades per al final i el filial lluitarà fins al final per aconseguir la salvació. “Tots els equips de sota hem fallat i per això estem en aquesta situació. Queden cinc jornades i estem a un punt de la salvació, que és el nostre primer objectiu i no crec que estiguem tan malament. Queden moltes setmanes i l’equip que sigui més fort i que segueixi creient més en el joc, el traurà. Cal pensar partit a partit, hem d’anar a Mallorca i ser millors que el rival per estar a prop de guanyar”, ha conclòs.

La llista és: Andrés, Rubén, Rivas, Glauder, Borja, Rufo, Soria, Cristo, Lozano, Pipa, Iago, Pibe, Lluís, Guillermo Andrés, Manchón, Gaixas, Víctor i Pedrosa.

Font de la notícia: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order