INNJOO, NOU PATROCINADOR DE L’ESPANYOL

InnJoo s’ha convertit en nou patrocinador oficial del RCD Espanyol de Barcelona. La marca proveïdora de dispositius intel·ligents i serveis de software lluirà a la part posterior de les equipacions oficials del primer equip en dia de partit, en concret al costat dels dorsals dels jugadors blanc-i-blaus.

L’acord de patrocini aconseguit contempla que InnJoo tindrà presència ja aquest mateix dissabte a les indumentàries periques en el partit contra el Club Deportivo Alavés al RCDE Stadium. També ho farà a la resta de partits oficials que el primer equip disputarà fins a final de temporada, i hi ha la voluntat d’ambdues parts de poder perllongar la seva entesa comercial per major espai de temps. En els propers dies, el club i el seu nou patrocinador duran a terme diferents accions d’activació del seu acord.

A més, gràcies a aquesta col·laboració, InnJoo fa un pas més en el seu interès per fer que la companyia fomenti els valors esportius. La perseverança, l’orgull de pertinença o la innovació els troben de la mà del RCD Espanyol. “Identificar-nos amb aquest club ha estat un dels principals motius pels quals s’ha arribat a aquesta decisió, amb la qual les dues parts resultem guanyadores”, explica Conrado Vázquez, director general d’InnJoo a Espanya.

InnJoo va néixer el 2014 i s’ha convertit en la companyia proveïdora del seu sector amb major creixement a la regió EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica). La línia de productes d’InnJoo comprèn smartphones, tablets, portàtils i accessoris intel·ligents de tota mena, com es pot veure al seu web oficial www.tiendainnjoo.es. InnJoo, presidida per l’empresari asiàtic Jack Lee i dirigida a Espanya pel seu General Manager, Conrado Vázquez, distribueix productes a més de 30 països i ha venut més de 3 milions de dispositius en els últims dos anys.

Font de la notícia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order