LA FUNDACIÓ LLANÇA UNA CAMPANYA CROWDFUNDING

La Fundació de l’Espanyol llança una campanya de crowdfunding perquè el club tingui la sala audiovisual més innovadora de LaLiga. La campanya té com a objectiu recaptar els primers 80.000€ per crear una sala audiovisual i donar a conèixer la història del club amb les últimes novetats tecnològiques.

La sala audiovisual forma part d’un gran projecte per a la recuperació i difusió de la història del RCD Espanyol de Barcelona. Es pretén l’ús de les noves tecnologies per projectar multitud d’imatges inèdites i continguts mai vistos fins ara que, d’una altra manera, mai sortirien a la llum.

Tot canvia, però el sentiment creix i és per això que la Fundació del RCD Espanyol de Barcelona apel·la a la seva “Meravellosa Minoria” perquè aquest projecte sigui una realitat. Involucra la seva afició per fer història tant en la creació de la sala com en la manera tan innovadora d’aconseguir-ho.

La campanya de crowdfunding estarà desenvolupada al web i a les xarxes socials del RCD Espanyol de Barcelona, gràcies a la tecnologia de StockCrowd, empresa especialitzada en captació de fons, que ha desenvolupat un programari al núvol que permet la involucració emocional i econòmica dels fans d’una marca en reptes amb significat i amb valors. Les seves eines transformen les campanyes tradicionals de crowdfunding en campanyes de crowdFANding També ha col·laborat en la campanya l’agència de comunicació i màrqueting Kerygma.

En la presentació de la campanya, Emilio Álvarez, vicepresident econòmic i patró de la Fundació, ha explicat que “estem en un moment d’unió entre club i Fundació, que ens condueix a tenir un pla d’acció per a la difusió i recuperació de la història de l’entitat. Volem fer un projecte molt atractiu per al visitant, molt modern tecnològicament”. Sergi Pallerés, co-fundador de l’empresa StockCrowd encarregada de gestionar la campanya, també ha assenyalat que “el projecte té molta ànima i és absolutament innovador, el seguidor pot participar de la iniciativa del club. Volem que la campanya tingui la màxima difusió”.

La campanya estarà accessible durant 60 dies al web i a les xarxes socials del RCD Espanyol, així com als webs i xarxes socials dels jugadors del primer equip, jugadors veterans, mitjans de comunicació, empreses i de tots els simpatitzants del club que s’hi sumin. A més a més, la campanya es llança a nivell internacional, amb molta presència a la Xina a través dels canals que té el club en aquest país.

Mitjançant la campanya de CrowdFANding, la Fundació vol recaptar els primers 80.000€ del projecte implicant a tota l’afició. Junts #FemHistòriaRCDE i volem que sigui un projecte de tots, fet entre tots i per a tots.

La Fundació del RCD Espanyol de Barcelona ha volgut utilitzar el micromecenatge en els seus canals com a font de finançament disruptiva i innovadora, com innovador és el projecte i la manera que ensenyarem la nostra història. La forma de participar en el projecte podrà fer-se de diferents maneres: a través d’una donació pura, de l’adquisició d’una recompensa o participant en alguna de les licitacions.

Es posaran a disposició de l’aficionat unes recompenses exclusives, limitades i aspiracionals entre les que es troben productes com una edició limitada de la nova samarreta de l’Espanyol signada per almenys quatre jugadors, una edició especial de cromos Panini històrics i la possibilitat de viatjar amb el primer equip o esmorzar amb el cos tècnic. És una forma bonica i innovadora per mantenir unida a aquesta “Meravellosa Minoria” i de seguir fent història.

Tothom qui vulgui participar en la campanya podrà fer-ho a:

http://www.rcdespanyol.com/crowdfunding.

 

Per a més informació podeu contactar amb:

Fundació del RCD Espanyol de Barcelona

Email: fundacio@rcdespanyol.com

Telèfon: 93 292 77 29

Pàgina web: www.rcdespanyol.com/fundacio

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order