LA PEDRERA PROTAGONISTA ALS TORNEJOS INTERNACIONALS

El planter del RCD Espanyol segueix gaudint de bona salut. Una Setmana Santa més, els equips del futbol base han estat protagonistes en els tornejos internacionals en què han participat.

Bona prova d’això són el Cadet A i l’Aleví A, campions del MIC, prestigiós torneig mundial desenvolupat a la Costa Brava. Els de David Fernández es van imposar al FC Barcelona als penals, mentre que els de Xavi Coro van vèncer el València CF per 2 a 0 a la final. L’Aleví B va alçar els colors blanc-i-blaus al cel. Va conquistar la MECUP, competició internacional disputada a Menorca, després de guanyar a l’Arsenal FC per 6 a 0 en la final. Finalment, el Benjamí B va derrotar el FC Barcelona per 2 a 4 a la final del Primer Toque, torneig nacional de Castelló, i també es va proclamar campió.

De la seva banda, el Juvenil B va arribar fins a quarts de final de la Oviedo Cup, on els penals li van impedir avançar de ronda després d’empatar a un davant la SD Eibar. L’Infantil A va caure també a quarts, del MIC, després de perdre davant el FC Barcelona per 0 a 1. L’Infantil B va assolir les semifinals de la MECUP, però no va poder amb l’equip que acabaria sent el campió, la UD Alboraya (2 a 1). La tanda de penals també va fer fora al Benjamí A en els vuitens de la Iscar Cup, la sort dels onze metres va somriure CA Osasuna (1 a 1). Mateix cas li va passar al Prebenjamí, el València CF el va deixar fora per penals a les semifinals del Primer Toque després d’empatar a un al final del temps reglamentari.

Pel que fa al futbol femení, el Juvenil A va conquistar la Mare Nostrum Cup, jugada a Salou, derrotant al CD Parquesol per 1 a 0 a la final. L’Infantil A va ser també campió de la Costa Daurada Cup imposant-se al mateix rival amb idèntic resultat (RCD Espanyol 1-0 CD Parquesol). Final curiosa la que es va produir en categoria Aleví. El ‘A’ blanc-i-blau va vèncer al ‘B’ perico per 7 a 1.

Un any més, el futbol base i femení del RCD Espanyol és protagonista a tot el panorama internacional.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order